Ne postoji veći "zvučnik" od radija...

Provjerite zašto nas naši klijenti obožavaju

Naše usluge

Imamo tu sreću da smo RADIO!! Radio je jedini mobilni medij, sluša se na poslu, u autu, kod kuće, posvuda na mobitelu.. Radio je uz slušatelje uvijek i bilo gdje – a to znači i da Vašu reklamu mogu čuti uvijek i bilo gdje! Radio je emotivan i osoban – sa slušateljem ima odnos „jedan na jedan“. Slušatelj se veže uz radio 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu!

I još volimo reći kako imamo tu sreću da smo LOKALNI RADIO! Kao takav uvijek imamo prednost pred bilo kojim regionalnim ili nacionalnim radijem, jer ljudi vole čuti što se događa „u njihovom dvorištu“, a utječe na njihove živote.. Gužve na prometnicama nekog drugog grada im nisu u fokusu... Zato je lokalni radio u bilo kojem gradu uvijek slušaniji od bilo kojeg regionalnog ili nacionalnog radija.

Vaša će reklama kod nas uvijek naći mjesto na „naslovnici“, kreirajmo je zajedno! Osim klasičnog oglašavanja, kreativni tim Radio Terezije, rado će vam ponuditi specijalno oblikovane formate koji precizno i efikasno gađaju vašu ciljnu skupinu.

Po prirodi smo vjerni tip, volimo „odnose na duge staze“, pa zahvalno brojimo veliki broj oglašivača s kojima imamo dugogodišnje ugovorne suradnje. Ugovaranjem godišnje marketinške suradnje ostvarujete:

  • veći financijski popust;
  • zaduženje možete plaćati u jednakim mjesečnim obrocima;
  • ugovoreni broj emitiranja koristite sukladno Vašim potrebama, kontinuirano ili ciklički, uz razne promotivne akcije, sniženja i slično.

Vjerujemo da smo idealan komunikacijski kanal do Vaših potrošača! Uostalom, ako 41.000 stanovnika našeg područja sluša Radio Tereziju, želite li se reklamirati drugdje?

Cjenik

Slušanost (malo statistike):

Kod kuće90%

U automobilu60%

Na poslu75%